Vårt koncept är inte unikt. Det är inte något nytt heller. Att få reda på vem man är och hur släktbanden har lett fram till just en är något som ständigt fachinerar oss, unga som gamla, och det är det vi på Hitta min släkt brinner för – släktforskning.

Det är otroligt inspirerande och spännande att jobba med just släktforskning det är en liten bit av historia, del av ett stort pussel. Och vad som är viktigast, så är det din historia.

Vårt mål är att karlägga din släkt i Sverige, Danmark och Norge till ett rimligt pris. Vi karlägger din släkt på ett tydligt sätt som lägger grunden och ger dig förutsättningarna att fortsätta detektivjobbet och gräva djupare i just din familjs historia.

Släkttavla

Släkttavlan innehåller 7 generationer, som oftast ger ett utfall av att den 7:e generationen är född kring 1800. Det finns möjlighet att göra tavlor med flera generationer om ni själva lämnar in forskningen, detta till extra pris.

Till vänster kan ni se hur tavlan kan se ut. Klicka för stor bild.

Släktbok

Genom släktforskningsprogramet Legacy, kan vi upprätta en släktbok som kartlägger händelser i din familjs historia. Grundboken innehåller födelse-, vigsel- & dödsdatumen, samt syskon där information finns tillgängligt.

Om du har bilder eller dokumentation som du vill ska vara med, lägger vi till dessa i boken utan extra kostnad.